19:47 26.07.2018

На Луганщині модернізовано ще два поліцейських блокпости

1 хв читати
На Луганщині модернізовано ще два поліцейських блокпости

Реконструйовані та переобладнані блокпости в Луганській області "Новоайдар" і "Сватове" у четвер відвідали командувач Операції об'єднаних сил Сергій Наєв, заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв та начальник ГУ Нацполіції в Луганській області Сергій Колесник.

"Блокпости були оновлені силами ГУ Національної поліції в Луганській області за підтримки поліції Київщини та Полтавщини, а також обласної і місцевої влади. Кожен блокпост максимально обладнано для комфортного проходження контролю громадянами. Створено додаткові робочі місця перевірки документів із сучасною комп'ютерною технікою, підведено Інтернет, що надасть можливість скоротити час перевірки та збільшить пропускну спроможність блокпостів. На території пунктів контролю розширено проїжджу частину, що допоможе уникнути черг і заторів", - повідомляє прес-служба Нацполіції у четвер.

Під час переобладнання та реконструкції пунктів стоп-контролю також створені належні умови для роботи особового складу. Блокпости обладнані приміщеннями для несення служби, відпочинку, санітарними і спальними блоками, столовими.

С.Наєв позитивно оцінив зміни, що відбулися на блокпостах і подякував поліцейським зі складу об'єднаних сил, які чергують на блокпостах, за службу.

К.Бушуєв зазначив, що було проведено колосальну роботу, адже в Новоайдарі поліцейські до цього жили в бліндажах, а зараз створені належні умови, що надають змогу поліцейським як комфортно працювати, так і відпочивати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

Понад 400 тис. українців оновили свої дані в застосунку "Резерв+" - Міноборони

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА