15:30 27.07.2018

Учасники хресної ходи УПЦ (МП) почали заходити до Лаври, ЗМІ пишуть про затримання кількох членів "Братства" Корчинського

1 хв читати
Учасники хресної ходи УПЦ (МП) почали заходити до Лаври, ЗМІ пишуть про затримання кількох членів "Братства" Корчинського

Учасники хресної ходи Української православної церкви (Московського патріархату), що триває в центрі Києва у п'ятницю, вже почали заходити на територію Києво-Печерської лаври, де відбудуться подальші заходи з нагоди 1030-річчя хрещення Київської Русі-України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", парафіяни УПЦ (МП), які йшли на чолі колони, вже почали заходити на територію монастиря. Люди продовжують прибувати, рухаючись організовано за маршрутом від Європейської площі вулицями Грушевського, Мазепи та Лаврської до Києво-Печерської лаври.

Колону супроводжує велика кількість поліцейських зі службовими собаками та пристосуваннями для перевірки автомобілів та інших об'єктів щодо можливої наявності вибухівки. Обстановка спокійна, значних інцидентів не спостерігалося.

Водночас, як повідомляє ТСН, на шляху проходження хресної ходи поліція затримала членів організації "Братство" Дмитра Корчинського.

"П'ятеро чоловіків ішли в голові колони - поліція вже на цьому етапі оточила цю групу. Біля Кабінету Міністрів чоловіки видерлися на парапет, де частину з них затримали. Попередньо, затриманих двоє. До провокацій група вдатися не встигла", - йдеться в повідомленні.

У Головному управлінні Національної поліції м. Києва агентству повідомили, що наразі не мають інформації про затриманих.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російська армія демонструє нездатність застосовувати боєприпаси по намічених цілях - британська розвідка

На Харківщині тривають бої за н.п. на прикордонні, які перебували в "сірій зоні", українські захисники отримують підкріплення і стабілізують смугу

Понад 1,6 тис. абонентів залишилися без газу в Харківській області через обстріли РФ - Міненерго

ГУР МО України ідентифікувало російських військовослужбовців, які обстрілюють Україну "Кинджалами"

Росіяни здійснили 52 обстріли населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей

Фінал "Євробачення-2024" відбудеться в суботу, Alyona Alyona & Jerry Heil виступлять під №2

Росіяни за добу 11 разів обстріляли Донецьку область - голова ОВА

За добу на Харківщині троє загиблих і шестеро постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

За добу з Харківської області евакуйовано 1775 осіб - голова ОВА

СБУ запобігла теракту, який росіяни планували здійснити в Києві 9 травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА