16:20 01.08.2018

Недобросовісні підрядники грають на руку країні-агресору, - Міноборони

1 хв читати
Недобросовісні підрядники грають на руку країні-агресору, - Міноборони

Дії підрядних будівельних компаній, які не виконують укладені договори з Міністерством оборони України, призводять до зриву термінів передання потрібних об'єктів військовим підрозділам, йдеться в заяві Міноборони, переданій агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

"За дорученням міністра оборони відбувається посилений контроль над об'єктами будівництва ЗСУ. Дії будівельних компаній щодо невиконання узятих на себе зобов'язань розцінюємо, як такі, що грають на руку російському агресору, а саме - призводять до зривів термінів завершення і передання об'єктів в експлуатацію військовим підрозділам", - йдеться в заяві.

У Міноборони також залишають за собою право вносити недобросовісні будівельні компанії до особливих списків суб'єктів господарювання, які порушують умови договорів, які не зможуть надалі брати участь у закупівлях відомства.

"Міністерство докладе максимальних зусиль для боротьби із забудовниками, які не виконують свої зобов'язання, з відповідним відшкодуванням за зриви термінів будівельних робіт і передачею матеріалів до правоохоронних органів для прийняття правового рішення", - наголошується в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА