14:41 27.08.2018

Кабмін усе ще здійснює люстраційну перевірку кандидата на голову Держслужби ветеранів Манька

1 хв читати
Кабмін усе ще здійснює люстраційну перевірку кандидата на голову Держслужби ветеранів Манька

Кабінет Міністрів України все ще здійснює люстраційну перевірку кандидата на посаду голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Валентина Манька.

"Перевірку відповідно до ч. 4 ст. 5 закону України "Про очищення влади" щодо Манька В. М. розпочато та наразі не завершено", - йдеться у відповіді секретаріату Кабінету Міністрів на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Люстраційну перевірку В.Манька розпочато 31 січня 2018 року.

Водночас, за інформацією департаменту кадрового забезпечення секретаріату Кабміну, відповідно до закону "Про запобігання корупції", секретаріат через Національне агентство з питань державної служби провів спеціальну перевірку В.Манька.

Наразі голову Держслужби ветеранів уряд не призначив.

Як повідомлялося, 15 січня Комісія з питань вищого корпусу державної служби рекомендувала Кабміну призначити головою Держслужби ветеранів голову "Єдиного союзу патріотів України", радника директора державного підприємства "Конярство України" В.Манька.

Пізніше на засіданні уряду міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виступив категорично проти призначення В.Манька та закликав оголосити повторний конкурс.

Також проти призначення В.Манька виступили деякі ветерани антитерористичної операції.

У квітні міністр соціальної політики Андрій Рева не підтвердив агентству "Інтерфакс-Україна" інформацію, що уряд нібито відмовилося від призначення В.Манька на посаду голови Держслужби ветеранів через те, що незабаром буде створено Міністерство у справах ветеранів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА