12:57 17.09.2018

Під час заворушень на акції біля Генпрокуратури постраждали сім поліцейських-

2 хв читати
Під час заворушень на акції біля Генпрокуратури постраждали сім поліцейських-

У поліції Києва заявляють про сімох правоохоронців, які постраждали внаслідок заворушень на акції в понеділок біля будівлі Генеральної прокуратури України.

"Під час акції біля Генеральної прокуратури України постраждало семеро поліцейських", - йдеться в повідомленні Головного управління Національної поліції Києва на сторінці у соцмережі Facebook.

У поліції закликають учасників акції висловлювати свою позицію мирним способом.

За інформацією главку, акція протесту біля Генпрокуратури відбувається згідно з поданою до Київської міської адміністрації заявкою однієї з політичних партій.

У поліції наголошують, що під час спроби потрапити до адмінбудівлі Генпрокуратури учасники акції спровокували сутичку з правоохоронцями. "Під час заходу активісти розписали стіни будівлі, а потім агресивно налаштовані учасники намагалися потрапити до приміщення, застосовуючи газові балончики, що спричинило сутички зі співробітниками поліції, які забезпечували правопорядок", - йдеться в повідомленні.

У столичному управлінні Нацполіції заявляють, що постраждалим поліцейським спочатку неможливо було надати допомогу через присутність людей, що штурмували приміщення, але згодом учасники акції організували коридор, поліцейські відступили і постраждалим було надано медичну допомогу.

"Після цього учасники акції намагалися пошкодити вхідні двері адмінбудівлі, а з приміщення було застосовано вогнегасники. У відповідь активісти почали кидати по вікнах каміння та брущатку", - йдеться в повідомленні главку поліції.

Правоохоронці продовжують працювати на місці, співробітники поліції діалогу закликають учасників акції дотримуватися чинного законодавства та висловлювати свою позицію мирним способом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА