19:38 17.09.2018

Coca-Cola зацікавилася виробництвом напоїв з марихуаною

1 хв читати
Coca-Cola зацікавилася виробництвом напоїв з марихуаною

Компанія Coca-Cola веде переговори з канадським виробником марихуани Aurora Cannabis Inc. і розглядає можливість почати виробництво безалкогольних напоїв на основі канабісу, повідомляє Bloomberg.

У Coca-Cola підтвердили, що вивчають ринок, але нагадали, що поки жодних рішень не прийнято. Як підкреслюється в заяві компанії, Coca-Cola виявляє інтерес до можливості використання в продукції каннабідіола - це речовина з групи канабіноїдів, що міститься в коноплях і не володіє психоактивною дією.

Як вважає агентство, новим продуктом може стати напій, що позиціонується як елемент здорового способу життя, полегшує біль, знімає роздратування і спазми.

Якщо сторони дійдуть згоди, Coca-Cola стане першим великим виробником безалкогольних напоїв, який увійде на ринок товарів, пов'язаних з марихуаною.

Як нагадує The New York Post, повідомлення про можливу співпрацю Coca-Cola і Aurora з'явилися на тлі зростання числа штатів США, готових легалізувати марихуану, а також напередодні повної її легалізації в Канаді.

Раніше пивоварна компанія Molson Coors оголошувала про намір відкрити виробництво напоїв на основі марихуани разом з Hydropothecary Corp, а відомий пивний гігант Corona інвестував $ 4 млрд у виробника марихуани Canopy Growth.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА