11:09 07.10.2018

Під час вибуху газу в житловому будинку в Кишиневі, за уточненими даними МВС, загинули три людини

1 хв читати
Під час вибуху газу в житловому будинку в Кишиневі, за уточненими даними МВС, загинули три людини

Унаслідок вибуху в багатоповерховому будинку в Кишиневі, за уточненими даними МВС Молдови, загинуло троє людей, ще п'ятьох госпіталізували, повідомила в неділю вранці кореспонденту "Інтерфаксу" прес-секретар Департаменту надзвичайних ситуацій відомства Ліліана Пушкашу.

"Жінка і дитина померли на місці, їхні тіла знайшли серед завалів на 14-му поверсі. Третій загиблий – 77-річний чоловік – помер у лікарні. Ще п'ятеро людей госпіталізовані, їхні життя поза небезпекою. Один із них – пожежний, він у стабільному стані – отримав струс і легкі травми через удар уламком бетонної плити", – сказала Л.Пушкашу.

За даними Генінспекторату надзвичайних ситуацій, про вибух до служби 112 повідомили о 22: 42. Від вибуху постраждали квартири шостого під'їзду з 14-го по 17-й поверх у 21-поверховому будинку на Московському проспекті, в житловому мікрорайоні Ришкановка. Імовірно, вибухнув газовий балон в одній з квартир. Деякі мешканці користувалися балонами, оскільки будинок не підключений до газу. Сила вибуху свідчить про те, що могло вибухнути кілька балонів або причина вибуху була іншою. Триває слідство.

Спершу на місце події направили сім екіпажів рятувальників і пожежників. Потім за тривогою було піднято весь гарнізон столиці – майже 100 співробітників ГІНС, 16 спецмашин.

Пізно вночі будинок був знеструмлений, мешканців евакуювали через загрозу обвалення верхніх поверхів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА