12:15 09.10.2018

Українця Панова етапують із Криму до Москви

1 хв читати
Українця Панова етапують із Криму до Москви

Громадянина України Євгена Панова, якого російські спецслужби обвинувачують у підготовці диверсій на Кримському півострові влітку 2016 року, етапували з Сімферопольського СІЗО до Москви, повідомляє брат Є.Панова Ігор Котелянець.

"Євгена Панова етапували із Сімферопольського СІЗО до Москви. Найімовірніше, до Лефортова. Наразі він тимчасово перебуває в Краснодарі", - написав І.Котелянець на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Він уточнив, що Є.Панова везуть до Росії, тому що 25 жовтня в Москві має відбутися засідання апеляційного суду, "де прокурор наполягає на збільшенні терміну ув'язнення до десяти з половиною років".

Як повідомлялося, ФСБ РФ 10 серпня 2016 року затримала жителя Запорізької області Є.Панова за начебто підготовку теракту в окупованому Криму

Адвокати Є.Панова заявили, що їхній підзахисний категорично заперечує свою провину. Брат Є.Панова І.Котелянець вважає, що Євгена викрали в Запорізькій області і вивезли до Криму. Захист українців звернувся до Слідчого комітету РФ із заявою про застосування до них тортур із метою отримання зізнань.

ГУР Міноборони України, Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України спростували повідомлення про українських диверсантів і причетність затриманих до українських спецслужб.

13 липня 2018 року так званий верховний суд окупованого РФ Криму засудив Є.Панова до восьми років колонії суворого режиму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА