16:25 26.10.2018

Суд відмовився застосувати домашній арешт до Шабуніна у справі про заподіяння тілесного ушкодження Філімоненку

1 хв читати

Дніпровський районний суд Києва на засіданні у п'ятницю відмовився застосувати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту стосовно голови правління Центру протидії корупції (ЦПК) Віталія Шабуніна у справі про заподіяння тілесного ушкодження помічникові народного депутата Всеволоду Філімоненку, який називає себе журналістом.

"Здоровий глузд переміг, і суд відмовив прокуратурі в застосуванні домашнього арешту для Віталія Шабуніна", - йдеться в повідомленні ЦПК у мікроблозі у Twitter.

Прокурор просив суд узяти В.Шабуніна під домашній арешт на 60 діб.

Суд також допитав свідків Тетяну (Тату) Пеклун, яка була на місці інциденту біля військкомату.

Наступне засідання відбудеться 18 грудня о 14.00.

Як повідомлялося, досудове розслідування встановило, що 8 червня 2017 року В.Шабунін у Києві "під час раптово виниклого конфлікту" завдав В.Філімоненку удару кулаком в обличчя, чим "заподіяв останньому тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості". Ці обставини підтверджуються зібраними доказами, зокрема відеозаписом, протоколом слідчого експерименту, висновком судово-медичної експертизи, показаннями свідків тощо.

Правоохоронці вручили підозру у скоєнні злочину В.Шабуніну за ч.1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

16 серпня Дніпровський районний суд Києва обрав В.Шабуніну запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА