09:36 17.11.2018

ВМС Аргентини повідомили про виявлення зниклої субмарини San Juan

1 хв читати

Військову субмарину San Juan виявили на глибині 800 метрів

Зниклий в листопаді минулого року аргентинський підводний човен San Juan виявлено затонулим на глибині 800 метрів. Про це повідомляється  на сайті Військово-морських сил Аргентини.

Повідомляється, що підводний човен виявили на глибині 800 метрів в ході пошукової операції, яку проводила американська компанія Ocean Infinity. Пошуки проходили з допомогою дистанційно керованого апарату.

Нагадаємо, зв'язок з підводним човном San Juan зник 15 листопада 2017 року. На борту субмарини знаходилися 44 людини. До пошукової операції були залучені кораблі і літаки, аргентинська влада повідомляла, що у команди підводного човна було достатньо продовольства, щоб провести в морі кілька днів.

Однак рятувальна операція була офіційно припинена 1 грудня 2017 року. За словами представників ВМС, час пошуку екіпажу підводного човна було перевищено вдвічі від планованого. За 15 днів операції військові та рятувальники з 18 країн не змогли виявити жодних слідів зниклої субмарини. 5 грудня 2017 року офіційно визнали загибель екіпажу підводного човна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА