19:39 14.12.2018

Рятувальники надалі піднімають великогабаритні плити перекриттів, що обрушилися в будинку у Фастові

1 хв читати
Рятувальники надалі піднімають великогабаритні плити перекриттів, що обрушилися в будинку у Фастові

У м.Фастові Київської області, де вранці в одному з під'їздів 5-поверхового житлового будинку стався вибух, тривають роботи з підняття великогабаритних плит перекриття за допомогою автокрана.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій, станом на 18:30 особовий склад ДСНС розбирає зруйновані будівельні конструкції на третьому і четвертому поверхах. Для гарантування безпеки особового складу і стійкості міжповерхових конструкцій у пошкоджених квартирах встановлено будівельні металеві домкрати. Також встановлено дві освітлювальні щогли.

"До проведення пошуково-рятувальних робіт загалом залучено 204 людини і 42 одиниці техніки", - йдеться в повідомленні.

На місці працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій і мобільна оперативна група ДСНС.

Раніше цього дня о 9:20 у Фастові в п'ятиповерховому будинку на вул. Садовій, 10 стався вибух (ймовірно, побутового газу) без подальшого горіння. Зруйновані конструктивні елементи квартир одного під'їзду з третього по п'ятий поверхи. Були пошкоджені 27 квартир, в яких проживали 63 людини.

Постраждала одна людина.

Евакуювали з під'їзду будинку близько десяти осіб. Співробітники поліції охороняють квартири будинку та забезпечують громадський порядок. Будинок повністю відключено від електро-, газо- і теплопостачання.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА