08:36 21.12.2018

Співробітники Мінкультури і Міністерства діаспори Вірменії оголосили страйк на знак протесту проти оптимізації

1 хв читати
Співробітники Мінкультури і Міністерства діаспори Вірменії оголосили страйк на знак протесту проти оптимізації

Співробітники міністерств культури і діаспори Вірменії страйкують, протестуючи проти наміру уряду Вірменії оптимізувати ці відомства і включити їх до складу інших міністерств, повідомляє в п'ятницю кореспондент "Інтерфаксу".

Наразі близько 200 чоловік попрямували від корпусу міністерств культури і діаспори до будівлі уряду, щоб передати в.о. прем'єр-міністра Вірменії Ніколу Пашиняну лист із обґрунтуванням, чому не можна оптимізувати ці міністерства.

За словами учасників акції, ніхто не обговорював з ними можливість оптимізації. Вони відзначили, що скорочення і робота в складі іншого міністерства негативно вплине на сферу культури і роботу з вірменською діаспорою в світі.

Раніше керівник апарату прем'єр-міністра Вірменії Едуард Агаджанян заявив, що число міністерств в республіці з 17 має бути скорочено до 11 або 12.

За повідомленням місцевих ЗМІ, в результаті попередніх обговорень прийнято рішення перейменувати міністерство територіального управління і розвитку в міністерство територіального управління та інфраструктур.

Від міністерства транспорту, зв'язку та інформаційних технологій буде відокремлена сфера транспорту і включена в міністерство територіального управління та інфраструктур.

Міністерство сільського господарства також розформують і приєднають до міністерства територіального управління та інфраструктур.

Міністерства охорони здоров'я і праці та соціальних питань об'єднають.

До міністерства освіти і науки будуть приєднані міністерства культури, спорту і у справах молоді. Міністерство діаспори закриють, відзначається в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА