18:15 15.01.2019

Бойовики перешкоджали роботі СММ ОБСЄ в районі селища Вознесенівки - українська сторона СЦКК

1 хв читати
Бойовики перешкоджали роботі СММ ОБСЄ в районі селища Вознесенівки - українська сторона СЦКК

Незаконні збройні формування на Донбасі наказали спостерігачам Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ покинути район селища Вознесенівки (Луганська обл.), повідомляє українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК).

"За даними звіту СММ ОБСЄ, який оприлюднено 14.01.2019 року, 13 січня на залізничній станції "Червона могила" у Вознесенівці спостерігачі місії зафіксували понад 60 вантажних вагонів, зокрема 12 цистерн для перевезення пального. Крім того, СММ ОБСЄ також спостерігала 60 вагонів із вугіллям, що рухалися в напрямку кордону з Російською Федерацією. В останньому – спостерігачами було зафіксовано двох озброєних найманців збройних формувань РФ", - повідомляє українська сторона СЦКК на сторінці прес-центру Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook у вівторок.

Згідно з повідомленням, двоє озброєних бойовиків на залізничній станції "Червона могила" у Вознесенівці без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно покинути залізничну станцію та зазначений район.

"Українська сторона СЦКК вважає неприпустимими та безвідповідальними дії російсько-окупаційних військ стосовно легітимної діяльності патрулів СММ ОБСЕ, що свідчить про невиконання окупантами Мінських домовленостей та свідоме провокування загострення збройного конфлікту на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Одна людина загинула та семеро поранені внаслідок обстрілів прикордонних громад Сумської області

Шмигаль прокоментував рішення G7 про конфіскацію активів РФ та виплату їй компенсацій

На фронті сталося 81 бойове зіткнення, з них 29 – на Покровському напрямку

Окупанти за добу завдали 6 ракетних та 38 авіаударів по Україні

Українська авіація та ракетні війська завдали ударів по 15 місцях скупчення противника

Посли ЄС у принципі домовилися про переговорні рамках вступу України до ЄС. Міжурядова конференція запланована на 25 червня

В Одесі відкрився Black Sea Security Forum, присвячений безпеці в регіоні

У G7 закликають до олімпійського перемир'я - комюніке

Країни G7 виділять Україні $50 млрд додаткового фінансування за рахунок доходів від заморожених активів РФ без шкоди для інших внесків - комюніке

Ситуація в українській енергосистемі наступного тижня буде складнішою - голова "Укренерго"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА