10:01 23.01.2019

Зубко доручив перевести штаби всіх рівнів на цілодобову роботу через негоду

2 хв читати
Зубко доручив перевести штаби всіх рівнів на цілодобову роботу через негоду

Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко доручив перевести всі штаби з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на цілодобовий режим роботи з огляду на негоду.

"Через ускладнення погодних умов та штормове попередження рішенням Комісії ТЕБ НС доручив: головам ОДА і КМДА, Укравтодору, Укртрансбезпеці, Нацполіції, ДСНС перевести на цілодобовий режим функціонування штаби всіх рівнів на період ускладнення погодних умов", - написав Г.Зубко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

При цьому він доручив передбачити "завчасне обмеження руху, в тому числі пасажирських перевезень", "спрямовувати транспорт об'їзними шляхами або до місць відстою; організувати роботу стаціонарних і мобільних пунктів обігріву для надання допомоги населенню та учасникам дорожнього руху".

Нацполіції доручено залучити необхідну кількість патрулів для регулювання дорожнього руху з метою недопущення скупчення транспорту та забезпечити роботу дорожніх підприємств із розчищення автодоріг; контролювати дотримання водіями режимів обмеження або припинення руху і дотримання правил дорожнього руху.

Як повідомлялося, в Україну 23 січня з Балканського півострова перемістився активний атмосферний фронт, унаслідок чого у більшості областей країни - значні снігопади, налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. Місцями пориви вітру 15-20 м/с, заметілі, на дорогах ожеледиця.

У Києві вдень очікується завірюха і приріст снігового покриву на 10-15 см. Місцева влада напередодні звернулася до водіїв із проханням утриматися від користування особистим автотранспортом цього дня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА