14:21 25.01.2019

Група азербайджанців, що пограбували ювелірну крамницю в Кривому Розі, причетна до нападів на фермерів

1 хв читати
Група азербайджанців, що пограбували ювелірну крамницю в Кривому Розі, причетна до нападів на фермерів

 Група уродженців Азербайджану, підозрюваних у збройному пограбуванні ювелірної крамниці в Кривому Розі Дніпропетровської області 19 січня і затриманих під час профілактичного відпрацювання території Харківської області в четвер, причетна також до двох розбійних нападів на Харківщині на фермерів та їхні сім'ї влітку та восени минулого року.

"Встановлено причетність зазначених осіб до здійснення двох збройних розбійних нападів на території Золочівського і Валківського районів Харківської області. Це були родини фермерів, яким завдано тілесних ушкоджень. Зловмисники погрожували застосувати вогнепальну зброю, заволоділи великими сумами грошових коштів та ювелірними прикрасами. Після цих нападів постраждалі лікувалися в медзакладах", - сказав начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех у відеокоментарі, поширеному відділом комунікацій облполіції.

До групи входить шість осіб віком від 25 до 45 років. Їм інкримінують три епізоди, що кваліфікуються як розбій (ст.187 КК України). У затриманих було вилучено понад 1,5 кг виробів із золота, 3 пістолети та інші речові докази.

Нині вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють членів групи на причетність до інших аналогічних злочинів на території Харківської та Дніпропетровської областей

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА