19:39 28.01.2019

Facebook посилить протидію втручанню в вибори до Європарламенту

2 хв читати
Facebook посилить протидію втручанню в вибори до Європарламенту

Facebook пообіцяв наприкінці березня підключити додаткові інструменти для протидії втручанню в вибори до Європейського парламенту, йдеться в заяві компанії, поширеній у понеділок.

"Напередодні виборів до Європейського парламенту ми в кінці березня підключимо додаткові інструменти на території ЄС з метою запобігання іноземного втручання і зробимо політичну рекламу в Facebook більш транспарентною", - наголошується в ньому.

Також подібні інструменти будуть введені в дію перед виборами в Індії, Україні та Ізраїлі.

Компанія заявила, що всі клієнти, які спробують придбати у Facebook майданчик для політичної реклами, повинні будуть підтвердити свою особистість.

"Ми надамо людям більше інформації, пов'язаної з політичною рекламою, і ми створимо бібліотеку такої реклами із загальним доступом до неї, в якій дані будуть зберігатися до семи років", - підкреслюється в заяві.

У ній також уточнюється, що в "бібліотеці реклами" можна буде отримати інформацію щодо тих користувачів, які її переглядали, включаючи їх вік, стать і місце розташування, а також дані про бюджет на рекламу.

Окрім іншого, компанія збирається ввести функцію, завдяки якій користувачі зможуть отримувати детальну інформацію з приводу посилання в новинній стрічці, яке переглядається. Ця інформація буде вбудована під посиланням і отримає назву "про цю статтю". Також Facebook спробує скоротити кількість посилань з кричущими заголовками (клікбейтами).

Крім того, в Facebook мають намір посилити перевірку фактів у публікаціях за допомогою розширення програми, яка займається цим в компанії. Вона зазначає, що нині ця програма може перевіряти контент 16 мовами. У тому випадку, якщо співробітник Facebook оцінить, наприклад, новину, фотографію або відео як такі, що вводять в оману контент, то це посилання буде показано меншій кількості користувачів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Одна людина загинула та семеро поранені внаслідок обстрілів прикордонних громад Сумської області

Шмигаль прокоментував рішення G7 про конфіскацію активів РФ та виплату їй компенсацій

На фронті сталося 81 бойове зіткнення, з них 29 – на Покровському напрямку

Окупанти за добу завдали 6 ракетних та 38 авіаударів по Україні

Українська авіація та ракетні війська завдали ударів по 15 місцях скупчення противника

Посли ЄС у принципі домовилися про переговорні рамках вступу України до ЄС. Міжурядова конференція запланована на 25 червня

В Одесі відкрився Black Sea Security Forum, присвячений безпеці в регіоні

У G7 закликають до олімпійського перемир'я - комюніке

Країни G7 виділять Україні $50 млрд додаткового фінансування за рахунок доходів від заморожених активів РФ без шкоди для інших внесків - комюніке

Ситуація в українській енергосистемі наступного тижня буде складнішою - голова "Укренерго"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА