18:54 01.02.2019

Порошенко затвердив символіку СЗР

1 хв читати
Порошенко затвердив символіку СЗР

Президент України Петро Порошенко підписав указ №27/2019 про затвердження символіки Служби зовнішньої розвідки України (СЗР).

Указом від 1 лютого "Про символіку Служби зовнішньої розвідки України" засновуються емблема і прапор СЗР, затверджуються опис емблеми СЗР, опис та малюнок прапора СЗР, порядок використання емблеми і прапора СЗР.

Згідно з указом, емблемою СЗР є рівносторонній золотий лілейний хрест, поверх якого в центрі вписано малий Державний герб України. Під емблемою півколом розміщено золоту стрічку з написом "Omnia vincit veritas" (лат. "Істина перемагає все").

Прапором СЗР затверджено прямокутне полотнище з пропорціями 2:3 графитово-сірого кольору, в центрі якого розміщено зображення емблеми Служби.

"Емблема і прапор СЗР є офіційними визначальними символами СЗР, що свідчать про приналежність до СЗР", - йдеться в тексті документа.

Указ набуває чинності з дня його опублікування.

Як повідомлялося, 24 січня П.Порошенко привітав особовий склад та ветеранів СЗР зі 100-річчям з дня створення першого підрозділу української зовнішньої розвідки і професійним святом - Днем зовнішньої розвідки України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА