07:44 06.02.2019

У Станиці Луганській відкрили районний відділ ДМС - Луганська ОДА

2 хв читати
У Станиці Луганській відкрили районний відділ ДМС - Луганська ОДА

У Станиці Луганській відкрили районне відділення управління Державної міграційної служби (ДМС) України в Луганській області, знищений раніше внаслідок артобстрілу бойовиків, повідомили в Луганській обласній державній адміністрації.

"У липні 2014 року відділення міграційної служби було знищено під час артилерійського обстрілу. З грудня 2014 жителі Станично-Луганського району та переселенці обслуговувалися в Біловодську, що знаходиться в 80 кілометрах. Відкриття оновленого відділу дозволило подолати багато незручностей. Оновлений відділ оснащений сучасним обладнанням і відповідає всім критеріям обслуговування населення", - цитує виступ заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Клименка на відкритті відділу прес-служба ЛОДА на сторінці адміністрації в Фейсбук у вівторок увечері.

В інформації підкреслюється, що в відділі працює 2 робочих місця на прийом і видавання документів. Окрім паспортів громадянина України в форматі ID-карти і біометричних закордонних паспортів, у відділі також надаються послуги іноземним громадянам - оформлення або продовження візи, отримання громадянства тощо.

Відділ розрахований на обслуговування 40 осіб на день.

Усього на території області працюють і надають повний перелік послуг ще 14 підрозділів ДМС.

"Для зручності надання послуг громадянам діє електронна черга. Щоб скористатися нею, необхідно зайти на сайт ДМС, вибрати необхідний підрозділ, дату і час, залишити свої дані. Спеціаліст прийме відвідувача в вибраний ним час. Це дозволяє значно скоротити час перебування у відділі ДМС", - сказав начальник Управління ДМС України в Луганській області Юрій Скиртач.

Відзначається, що приміщення під відділення орендовано у Споживчого товариства "Станично-Луганське". У грудні 2018 за рахунок державних коштів, отриманих від Державної міграційної служби України, виконано поточний ремонт вартістю майже 200 тис. грн. Приміщення оснастили системами охоронної та пожежної сигналізації, встановили відеоспостереження.

"Також за рахунок державних коштів придбали матеріально-технічну базу (меблі, комп'ютерна техніка тощо). Це надасть можливість більш швидкого і якісного надання адміністративних послуг населенню Станично-Луганського та інших районів Луганської області, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження", - додали в ЛОДА.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА