15:13 05.04.2019

"Планета Кіно" відкриє перший в Україні інклюзивний кінотеатр у ТРЦ River Mall

3 хв читати
"Планета Кіно" відкриє перший в Україні інклюзивний кінотеатр у ТРЦ River Mall

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" (Київ), що розвиває мережу кінотеатрів "Планета Кіно", планує відкрити перший в Україні кінотеатр, адаптований для осіб з інвалідністю, в споруджуваному торговельно-розважальному центрі (ТРЦ) River Mall на Дніпровській набережній у Києві.

"У новому кінотеатрі мережі "Планета Кіно" в ТРЦ River Mall буде перша в країні ресурсна кімната в неспеціалізованому закладі, персонал, що пройшов тренінги з роботи з усіма типами інвалідності, а також навігація і поліпшена інфраструктура. Назва проекту - "Планета різних", - повідомляється в прес-релізі компанії.

У ньому зазначається, що ресурсна кімната - простір, спеціально створений для потреб глядачів з аутизмом, де вони можуть перебувати під час емоційних сплесків - розташується в центрі кінотеатру, поруч із касами.

Крім того, в залах будуть спеціальні місця, навігація, покращені туалетні та сповивальні кабінки.

Мета проекту - підвищення рівня соціалізації людей із фізичною та ментальною інвалідністю, навчання глядачів мережі спілкування з ними.

"Наша велика мета - просвітницька робота серед усіх глядачів мережі кінотеатрів "Планета Кіно", а це близько 4 млн контактів на рік", - наголошується в прес-релізі.

Як уточнив агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник мережі "Планета Кіно" Дмитро Деркач, 10-зальний кінотеатр розміщений на третьому поверсі ТРЦ River Mall і ймає 3,3 тис. кв. м площі.

За його словами, кінотеатр має зал IMAX with Laser, зал 4Dx, п'ять залів із фірмовою кінотехнологією Cinetech+ і три зали бізнес-класу - кіноресторан RE'LUX.

"Ми вже чекаємо проектор і екран IMAX with Laser із Канади. Зал IMAX у ТРЦ River Mall буде більший за IMAX-зал у РЦ "Блокбастер" на Почайній, а якість зображення можна буде оцінити вже під час першого візиту - поки що український глядач такого не бачив", - зазначив Д.Деркач.

Він додав, що попередньо відкриття кінотеатру заплановане на квітень-травень.

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" створене в 2006 році, основним видом діяльності є демонстрація кінофільмів.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником підприємства є "Мувімакс Лімітед" (Кіпр), кінцевими бенефіціарами - Д.Деркач і Андрій Шпиг.

Статутний капітал становить 43 млн грн.

Мережа "Планета Кіно" станом на початок квітня-2019 року налічує сім кінотеатрів у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах. Цього року планується відкриття нових кінотеатрів у ТЦ Apollo (Дніпро), ТРЦ River Mall і ТРЦ Ocean Mall (Київ).

Будівництво River Mall на вул. Дніпровська Набережна, 10 у густонаселеному Дарницькому районі Києва розпочалося у 2015 році. Загальна площа проекту - 140 тис. кв. м, орендна - понад 62,2 тис. кв. м. До складу комплексу входить ТРЦ (54,6 тис. кв. м), бізнес-центр (4,5 тис. кв. м), аквапарк (4 тис. кв. м), багаторівневий наземний і підземний паркінги на 1550 машиномісць.

Відкриття ТРЦ River Mall заплановане на весну 2019 року. Якірними орендарями стануть магазини групи Inditex, мережа супермаркетів "Сільпо", кінотеатр "Планета Кіно" з IMAX, розважальний центр Papashon. Особливістю проекту стане фудкорт та івент-зона з відкритою терасою і краєвидом на Дніпро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Дергачах постраждали шість осіб

Коригувальника ракетного удару по Яворівському полігону засуджено до 15 років в'язниці

Голова Нацполіції: Поліцейські беруть участь в оповіщенні військовозобов'язаних разом із працівниками ТЦК, повістки не вручають

Зеленський нагородив морських піхотинців з нагоди професійного свята

Кулеба - партнерам після атаки РФ по Харкову: 7 систем Patriot - не така вже й висока ціна за довгостроковий мир у Європі

Ворог загруз у вуличних боях за Вовчанськ, найжорсткіші бої - на покровському та курахівському напрямках - Сирський

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА