08:59 25.04.2019

Видача паспортів на Донбасі – це новий виток гібридної атаки РФ

1 хв читати
Видача паспортів на Донбасі – це новий виток гібридної атаки РФ

Рішення Кремля про спрощений порядок видачі російських паспортів українським громадянам, які проживають на окупованих територіях, є новим витком гібридної атаки проти України, вважає віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Такі дії повністю суперечать духу Мінських домовленостей. Це створення основи для можливості введення Кремлем додаткових військ на територію України", - написала І.Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці в Фейсбук.

Вона запевнила, що "ці маніпулятивні кроки Путіна (президента РФ Володимира - ІФ) не зупинять нас на шляху до європейської мрії".

"Ми вже ініціювали з цього приводу обговорення з нашими міжнародними партнерами. Ми використовуємо всі важелі впливу для того, щоб отримати повне засудження таких дій Російської Федерації щодо наших громадян, які проживають на окупованій території. Розраховую на підтримку наших міжнародних партнерів", - зазначила віце -прем'єр, додавши, що демократичний світ має засудити дії Кремля.

"Наше спільне завдання - не допустити, щоб на території України утворилося щось схоже на те, що утворилося в Абхазії або Південній Осетії", - підкреслила віце-прем'єр.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА