19:41 04.05.2019

Керівник "Укравтодору" передав координацію дорожнього будівництва Юлику, при якому Тернопільський автодор уникав тендерних процедур

2 хв читати
Керівник "Укравтодору" передав координацію дорожнього будівництва Юлику, при якому Тернопільський автодор уникав тендерних процедур

В.о. голови Державного агентства автомобільних доріг ("Укравтодор") Славомір Новак уповноважив начальника відділу контролю та документального забезпечення "Укравтодору" Богдана Юлика координувати роботу з дорожнього будівництва та візувати всі проекти нормативних актів автодору.

Відповідний наказ С.Новака №137 від 25 квітня 2019 року оприлюднив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) Максим Нефьодов на своїй сторінці в Фейсбук у суботу.

Даним наказом С.Новак уповноважив Б.Юлика підписувати від імені "Укравтодору" листи та інші документи, крім наказів організаційно-розпорядчого характеру та кадрових питань.

Також в.о. глави "Укравтодору" доручив своєму підлеглому Б.Юлику забезпечити організацію, координацію і контроль роботи в системі "Укравтодору" з питань розвитку дорожнього господарства та управління автомобільними дорогами державного значення.

Апарату "Укравтодору" С.Новак доручив забезпечити узгодження всіх нормативно-правових актів у Б.Юлика.

Зі свого боку, перший заступник голови МЕРТ М.Нефьодов нагадав, що влітку 2018 року Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, яку на той час очолював Б.Юлик, підписала 178 договорів на ремонт доріг місцевого значення з компанією "БМБУД" на загальну суму в 27 млн грн, подрібнивши при цьому дороги, що підлягають ремонту, на відрізки по 40 м, щоб уникнути проведення відкритих тендерів.

"Пам'ятаєте сумнозвісну дорогу Тернопільщини, яку розбили на 178 шматків по 40 м, щоб уникнути тендера?" - написав М.Нефьодов.

За його словами, Б.Юлик не тільки уникнув догани, а й пішов на підвищення - був переведений в центральний апарат "Укравтодору".

"24 квітня керівник Автодору, пан Славомір Новак запропонував призначити героя своїм першим заступником. Кабмін дебатував питання і вирішив все-таки хоча б перевірити факти. 25 квітня Новак просто уповноважив пана Юлика візувати всі проекти нормативних актів Автодору, координувати всю роботу з дорожнього будівництва, підписувати всі документи (які можна делегувати). Схоже, у нас тепер новий керівник Автодору", - зазначив М.Нефьодов.

Як повідомлялося, Славомір Новак, екс-міністр транспорту Польщі, був призначений виконуючим обов'язки глави Держагентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") в жовтні 2016 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

Ізраїльські військові оцінюють кількість палестинців, які евакуювалися з Рафаха, у 950 тис.

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

На окупованих територіях знову відзначено дефіцит медикаментів - Мінреінтеграції

Ворог 13 разів обстріляв Чернігівську та Сумську області, завдав шести авіаударів на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ворожого артобстрілу в Херсоні загинув один мирний житель, іще один дістав поранення - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА