08:55 18.05.2019

Кінотеатр у Швейцарії замінив крісла в кінозалі на двоспальні ліжка

1 хв читати
Кінотеатр у Швейцарії замінив крісла в кінозалі на двоспальні ліжка

Французька мережа кінотеатрів Les Cinemas Gaumont Pathe відкрила в Швейцарії новий кінотеатр, в якому глядачам пропонується провести сеанс на двоспальних ліжках замість традиційних крісел.

Як повідомляє видання 20 Minuten, зал VIP-Bedroom (VIP-спальня), розташований у кінотеатрі Pathe в комуні Шпрайтенбах, обладнаний 11 двоспальними ліжками з електронно-регульованими підголівниками, подушками і тумбочками. На вході до залу всім відвідувачам видають капці.

Керівництво кінотеатру зазначає, що постільна білизна на ліжках буде змінюватись у перервах між сеансами.

"Гігієнічний аспект дуже для нас важливий, - сказав генеральний директор Pathe Switzerland Венанціо Ді Бакко, слова якого наводить швейцарський новинний сайт 20 Minuten. - У Швейцарії ця пропозиція є унікальною. Але ми перевірили цю концепцію за кордоном, і поки жодних проблем не було" .

Крім залу з ліжками, в кінотеатрі Pathe є зал Imax місткістю 350 чоловік і зал з одномісними і двомісними диванами.

Для відвідування цих трьох залів потрібно придбати VIP-квиток, який коштує 49 швейцарських франків, який містить у собі безкоштовні закуски і напої. Вартість квитка в інші шість залів зі звичайним обладнанням становить 19,5 франків. У кінотеатрі є зал і для самих юних відвідувачів, оснащений кріслами-мішками, басейном з кульками і гіркою.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА