10:08 12.06.2019

У Києві створено спецвідділення для ув'язнених, які страждають на психічні розлади

1 хв читати
У Києві створено спецвідділення для ув'язнених, які страждають на психічні розлади

У Києві на базі Територіального медичного об'єднання "Психіатрія" створили й облаштували спеціалізоване відділення для тримання осіб, які страждають на психічні розлади і перебувають під вартою, повідомила прес-служба Київської прокуратури.

"Ув’язнені з розладами психіки перебуватимуть під наглядом фахівців Територіального медичного об'єднання "Психіатрія", окремо від інших ув'язнених, і зможуть отримувати високоспеціалізовану психіатричну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, столична прокуратура неодноразово звертала увагу державних органів на неналежне медичне забезпечення ув'язнених, які утримуються в Київському слідчому ізоляторі й страждають на психічні розлади. Тільки в 2018 році на території Київського СІЗО померло двоє ув'язнених із психічними розладами, а в 2017-му - четверо.

У прокуратурі також зазначили, що умови тримання осіб у цьому спецвідділенні не відрізняються від умов тримання в слідчому ізоляторі, приміщення оснащені камерами відеоспостереження й ув’язнені перебувають під посиленим наглядом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА