11:03 14.06.2019

Сім'я з чотирьох осіб, зокрема 9-річна дитина, постраждала під час артобстрілу бойовиками Мар’їнки

2 хв читати
Сім'я з чотирьох осіб, зокрема 9-річна дитина, постраждала під час артобстрілу бойовиками Мар’їнки

Унаслідок артилерійського обстрілу з боку бойовиків н. п. Мар’їнка (Донецька обл.) ушкодження різного ступеня тяжкості отримала сім'я з чотирьох осіб, серед яких 9-річна дитина та 86-річний чоловік, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

"Мінометний обстріл розпочався сьогодні близько 5-ї ранку. Наразі задокументовано пошкодження трьох будинків і господарських приміщень. Постраждала ціла сім'я, яка мешкає по вул. Шевченка. 86-річного дідуся, 57-річну та 30-річну жінок, а також 9-річну дитину госпіталізовано до лікарні. У найважчому стані перебуває дідусь. Дитина отримала легку контузію", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці відомства у соцмережі Facebook у п'ятницю.

Раніше в прес-центрі штабу ООС повідомляли, що бойовики під час обстрілу зі 122-мм самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика" н. п. Мар’їнка влучили в житловий приватний будинок, внаслідок чого постраждав та опинився під завалами власник, 1933 року народження, якого згодом витягнули з-під уламків бійці 24 Окремої механізованої бригади ім. короля Данила (24 ОМБр, в/ч А0998) ЗСУ і доставили в госпіталь.

"Унаслідок підступного обстрілу з боку незаконних збройних формувань у населеному пункті Мар’їнка відбулося попадання артилерійського снаряда в приватний будинок, який належить громадянину України, 1933 року народження. Бійці Королівської бригади швидко розібрали завали і доставили постраждалого господаря до лікарні, де його госпіталізували з контузією та травмами", - йдеться в розміщеному на сторінці в соцмережі Facebook повідомленні.

Водночас у прес-центрі зазначили, що ворожі 122-мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" після завдання вогневого удару по Мар’їнці ретирувалися в житлові квартали Донецька, де сховалися від артилерійського вогню у відповідь у щільній забудові міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА