13:21 20.06.2019

Група "Інформаційний спротив" вважає за доцільне дочекатися результатів слідства в справі про загибель Тимчука

1 хв читати
Група "Інформаційний спротив" вважає за доцільне дочекатися результатів слідства в справі про загибель Тимчука

 Група "Інформаційний спротив" закликає ЗМІ утриматися від поширення домислів про загибель одного з координаторів і співзасновників групи, народного депутата (фракція "Народний фронт") Дмитра Тимчука і дочекатися офіційних результатів слідства.

"Звертаючись до вітчизняних та закордонних ЗМІ, а також всіх тих, кого не залишила байдужими ця трагедія, просимо не поширювати домислів про її причини та обставини. Вважаємо за необхідне дочекатися офіційних результатів слідства", - йдеться в заяві групи в четвер.

Соратники Тимчука запевнили, що реалізують усі задуми, до яких він був причетний.

Як повідомлялося, 19 червня у своїй квартирі в Києві загинув нардеп Тимчук. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом смерті народного депутата України за статтею "умисне вбивство" (ст. 115 Кримінального кодексу України).

За словами керівника Нацполіції України Сергія Князєва, у загиблого - вогнепальне поранення голови.

"Скільки було пострілів, не можу відповісти - експерти оглядають. Є низка робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру. Є громадянка, яка перебувала з ним у квартирі і яка зараз дає свідчення. Збираємо свідчення сусідів. Чи порушена обстановка квартири - оглядаємо", - розповів Князєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА