20:25 21.06.2019

Multiplex запустить технологію панорамного кінопоказу ScreenX в одеському ТРЦ Riviera

1 хв читати

Мережа кінотеатрів Multiplex уклала контракт із південнокорейською компанією CJ 4DPLEX про постачання технології панорамного кінопоказу ScreenX, запуск якої відбудеться в серпні 2019 року в кінотеатрі мережі в одеському торговельно-розважальному центрі (ТРЦ) Riviera.
"Підписали контракт на постачання ScreenX, найновішої технології кінопоказу. Першим пощастить одеситам - у серпні відкриємо перший зал ScreenX у ТРЦ "Рив'єра". Протягом року такі зали з'являться у всіх великих містах. Технологія для України нова, і я впевнений, що глядачі її полюблять", - повідомив генеральний директор компанії Віталій Писаренко в соцмережі Facebook.
За його словами, в кінотеатрах мережі в Києві технологія з'явиться в першому кварталі 2020 року.
Компанія "Мультиплекс-Холдинг" заснована в 2003 році. Станом на червень 2019 року налічувала 26 кінотеатрів, розташованих у Києві, Одесі, Кривому Розі, Миколаєві, Черкасах, Рівному, Хмельницькому, Житомирі, Херсоні, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі, Полтаві, Львові, Луцьку, Чернігові та Харкові. Крім того, плануються до запуску об'єкти в Києві (ТРЦ Rive Gauche, ЦУМ, Retroville) і Одесі (ТРЦ Riviera).
Відповідно до системи розкриття інформації НКЦПФР, власниками компанії на перший квартал 2019 року були компанії з управління активами "Капітал-Груп" (69,5%) і "Контадор" (19,8%), а також АТ "ЗНВКІФ "Васат" (9,9%). Кінцевим бенефіціаром у Держреєстрі юросіб і фізосіб-підприємців зазначений Віталій Писаренко.
Статутний капітал компанії становить 86 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА