13:38 27.06.2019

Посилена група Нацполіції відбуває до Конотопа для розслідування нападу на Семенихіна та встановлення зловмисників

2 хв читати
Посилена група Нацполіції відбуває до Конотопа для розслідування нападу на Семенихіна та встановлення зловмисників

За наказом керівника Національної поліції України Сергія Князєва було сформовано посилену слідчо-оперативну групу з числа керівників департаментів Нацполіції, яка відбуде до Конотопа (Сумська обл.) для розслідування нападу на колишнього мера цього міста, кандидата-самовисуванця на позачергових парламентських виборах за 160-м одномандатним виборчим округом Артема Семенихіна.

"До складу посиленої слідчо-оперативної групи ввійшли керівники Департаменту карного розшуку, Головного слідчого управління, а також інших необхідних підрозділів", - повідомив перший заступник керівника Нацполіції України В'ячеслав Аброськін під час робочої наради в четвер, повідомляє прес-служба відомства.

За словами Аброськіна, група займатиметься організацією всебічного й оперативного розслідування нападу.

"Ви за хвилинами маєте відтворити події того вечора. Ваше завдання - організація проведення оперативно-розшукових заходів з метою встановлення осіб, причетних до заподіяння тяжких тілесних ушкоджень потерпілому", - наголосив він.

Як повідомлялося, в ніч на четвер, 27 червня, в Конотопі (Сумська обл.) невідомі скоїли замах на вбивство колишнього мера міста, члена партії "Свобода" та кандидата-самовисуванця на позачергових парламентських виборах за 160-м одномандатним виборчим округом Артема Семенихіна.

"Інцидент стався близько першої години ночі, коли чоловік повертався додому. Невідомі напали на нього й завдали тяжких тілесних ушкоджень", - повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області й додали, що поліцейські кваліфікували подію як "замах на вбивство" й уже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України.

У свою чергу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок підтвердив, що Семенихін наразі перебуває в реанімації, і повідомив, що внаслідок замаху в нього відкрита черепно-мозкова травма.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА