15:58 14.07.2019

Нетаньягу пригрозив "Хезболлі" нищівним ударом, якщо вона атакує Ізраїль

1 хв читати
Нетаньягу пригрозив "Хезболлі" нищівним ударом, якщо вона атакує Ізраїль

Ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньягу обіцяв завдати військового удару по ліванському радикальному руху "Хезболла", якщо воно реалізує свої плани щодо нападу на Ізраїль.

"На вихідних ми почули заяви Насралли (лідера "Хезболли" Хасана - ІФ) про його плани нападу. Всім має бути зрозуміло, що, якщо "Хезболла" наважиться зробити дурість і атакувати Ізраїль, ми завдамо по ній і по Лівану нищівного військового удару", - наводить канцелярія Нетаньягу в Twitter його заяву.

Нетаньягу під час щотижневого засідання кабінету міністрів наголосив, що він, на відміну від лідера "Хезболли", не має наміру розкривати свої плани.

Раніше лідер ліванської радикальної організації "Хезболла" Хасан Насралла в інтерв'ю телеканалу "Аль-Манар ТБ" пригрозив, що Ізраїль опиниться на межі зникнення в разі нового конфлікту з "Хезболлою".

Під час інтерв'ю, як повідомляють ізраїльські ЗМІ, лідер "Хезболли" дістав карту Ізраїлю і вказав стратегічні об'єкти, по яким може вдарити "Хезболла", зокрема склади озброєння і заводи з опріснення води.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА