11:59 20.07.2019

Експерти НАТО ознайомилися в районі проведення ООС з різними аспектами комунікації військових і місцевого населення

2 хв читати
Експерти НАТО ознайомилися в районі проведення ООС з різними аспектами комунікації військових і місцевого населення

Делегація експертів НАТО зі стратегічних комунікацій відвідала з робочим візитом район проведення операції Об'єднаних сил, де ознайомилася з різними аспектами стратегічних комунікацій військових та місцевого населення.

"На Приазов'ї група експертів у сфері стратегічних комунікацій з країн НАТО вивчала досвід і нові підходи, які застосовуються Збройними силами України, органами місцевої влади і структурами сектору оборони і безпеки в напрямках реалізації стратегічних комунікації в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС)", – йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в суботу вранці.

В інформації зазначено, що особливу увагу було зосереджено на освітньому, культурному та гуманітарному аспектах стратегічних комунікацій Об'єднаних сил. Зокрема, створення умов для ознайомлення місцевих жителів з новинками українського кіномистецтва, театру, музики, популяризація медіа-освіти серед дітей та юнацтва, надання гуманітарної допомоги. В ООС також зазначили, що експертів зацікавили кроки з відновлення соціально важливої інфраструктури, надання ефективної медичної допомоги населенню в прифронтових районах, забезпечення заходів дозвілля і культури та створення відповідних умов для відпочинку дітей.

"Нашим західним партнерам розповіли про пілотні проекти штабу Об'єднаних сил, спрямовані на розвиток дитячих медіа та якісно новий проект «Українське кіно – Донбасу». Родзинка цієї програми – безкоштовна демонстрація для мешканців малих міст та сіл у прифронтовій зоні Донеччини та Луганщини різножанрових новинок вітчизняного кінематографу", - йдеться в повідомленні.

"Україна та її Збройні Сили мають справді унікальний досвід у сфері зв'язків з громадськістю, цивільно-військового співробітництва, реалізації комплексних проектів та розвитку інших елементів системи стратегічних комунікацій, ‒ відзначив полковник Руслан Мирошниченко. ‒ Чому наш досвід цікавий для представників НАТО? Українські військові, які перебувають в районі проведення операції об'єднаних сил, щоденно наполегливо працюють на зміцнення довіри та співпраці між армією та народом, разом відбудовуючи регіон та відновлюючи мирне життя", - зазначив заступник начальника штабу ООС зі стратегічних комунікацій полковник Руслан Мірошниченко.

Крім того, іноземні представники побували в селі Бердянське, де ознайомилися з роботою єдиного в селі медичного пункту. Оглянули житлові будинки місцевих жителів, які були пошкоджені внаслідок ударів артилерії бойовиків кілька років тому, частину з яких вже відновлено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський запросив прем'єра Сінгапуру на Саміт миру

Унаслідок обстрілу Станіслава Херсонської області пошкоджено пральню, будівлю ліцею - голова ОВА

На кількох напрямках фронту тривають зіткнення, ворог найактивніший на Покровському напрямку - Генштаб ЗСУ

Президенти України та Сінгапуру обговорили перспективи поглиблення двосторонніх відносин

Окупанти обстріляли Андріївку на Харківщині, постраждали 2 пенсіонери - Синєгубов

На початку тижня в більшості областей України будуть дощі, у понеділок у Карпатах грози - Укргідрометцентр

Україні потрібна підтримка країн Азії - Зеленський

Зеленський: У нас сьогодні немає якихось потужних контактів із Китаєм, цього не хоче китайська сторона

В ОДЕСІ ЧУТИ ВИБУХ - МЕР

Від початку доби на фронті відбулося 29 бойових зіткнень, на Покровському напрямку ситуація напружена - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА