22:05 19.08.2019

Нетаньягу про "подію з хлібом" його дружини Сари: Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу

2 хв читати
Нетаньягу про "подію з хлібом" його дружини Сари: Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу повідомив, що його дружина Сара з поваги до України спеціально вибрала для візиту до Києва жовто-блакитний одяг, і назвав інцидент з хлібом в аеропорту "Бориспіль" "способом привернути увагу".

"Я роблю історичний візит в Україну. Але сумніваюся, чи отримав би він освітлення в ЗМІ, якби не було "події з хлібом"", - сказав він на відео, оприлюдненому на сторінці політика в соцмережі Фейсбук у понеділок.

Нетаньягу процитував слова керівника Офісу президента України Андрія Богдана, про те, що пані Нетаньягу не мала наміру проявляти неповагу до України.

"Більше того, я вам скажу, вона спеціально вибрала одяг національних кольорів України. Вона вийшла з літака в одязі жовто-блакитного кольору саме з поваги до України. Але що я вам скажу? Якщо це потрібно, щоб звернули увагу на візит, який приносить договір про зону вільної торгівлі, представництво України в Єрусалимі і будуть інші важливі досягнення, нехай так і буде", - сказав прем'єр Ізраїлю.

Він також пожартував: "Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу. Продовжимо".

Раніше цього дня журналіст 9 Каналу ІТВ Дмитро Дубов, який супроводжує ізраїльську делегацію в Україні, оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook відео, на якому дружина глави ізраїльського уряду нібито кидає хліб під час церемонії зустрічі високих гостей в аеропорту "Бориспіль".

Пізніше прес-секретар президента України Юлія Мендель заявила, що дружина Нетаньягу Сара не хотіла проявити якусь неповагу до України, і подібні незначні казуси не можуть нівелювати важливість його візиту до Києва.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

ШААС відхилив апеляційну скаргу "УЕМ" у справі про відновлення видобутку газу на Сахалінському родовищі

Графіки погодинних відключень можуть застосовуватися протягом усієї доби вівторка

У мережі поширюють фейковий лист щодо збору даних школярів для реєстру призовників - Міносвіти

Унаслідок ворожих обстрілів на Дніпропетровщині постраждав чоловік - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА