19:28 02.09.2019

На Одещині понад 30 людей отруїлися шаурмою, зокрема вісім дітей

1 хв читати
На Одещині понад 30 людей отруїлися шаурмою, зокрема вісім дітей

В Одеській області 31 особу госпіталізовано до лікарні з гастроентероколітом після вживання шаурми, повідомляє Одеська обласна адміністрація.

"До міської клінічної інфекційної лікарні Одеси госпіталізовано 31 особу, із них вісім дітей віком до 17 років із попереднім діагнозом гастроентероколіт. Захворілі пов’язують своє захворювання з вживанням шаурми, обєкт реалізації якої розміщений за адресою: селище Авангард Овідіопольського району, вул. Торгова, 11/2", - повідомила начальник управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Лідія Степанова під час позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку зі спалахом харчового отруєння.

Прес-служба Одеської ОДА зазначає, що під час санітарно-епідеміологічного обстеження встановлено порушення вимог санітарного законодавства та законодавства про безпечність та якість харчових продуктів.

Крім того, представник ГУНП в Одеській області Інна Власова повідомила, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА