14:23 05.09.2019

Прокуратура Київщини повідомила про підозру й оголосила в розшук колишнього нардепа-"радикала" Скуратовського

2 хв читати
Прокуратура Київщини повідомила про підозру й оголосила в розшук колишнього нардепа-"радикала" Скуратовського

Києво-Святошинська місцева прокуратура повідомила про підозру у скоєнні кримінальних злочинів колишньому народному депутату України й оголосила його в розшук у рамках розслідування кримінального провадження за заявою сільського голови с. Плахтянка (Київська обл.) про заподіяння йому тілесних ушкоджень.

"Під час досудового розслідування встановлено, що підозрюваний екс-депутат, перебуваючи на дорозі між селами Плахтянка й Андріївка Макарівського району Київської області, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин за мотивами надуманої образи завдав сільському голові удару, від якого потерпілий не втримався на ногах і впав на землю. Унаслідок завданого удару потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження", - повідомляє в четвер прес-служба прокуратури Київської області.

Крім цього, йдеться в інформації, під час зазначеного конфлікту колишній народний обранець погрожував сільському голові вбивством із мисливської рушниці.

"Наразі в кримінальному провадженні Києво-Святошинська місцева прокуратура повідомила колишньому народному депутату України про підозру у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження - ІФ), ч. 1 ст. 126 (побої та мордування - ІФ) і ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством - ІФ) КК України. Підозрюваного оголошено в розшук", - ідеться в повідомленні.

У прес-службі прокуратури Київської області не називають імені підозрюваного колишнього народного депутата. Водночас, як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про нардепа Верховної Ради VIII скликання, члена фракції "Радикальної партії Олега Ляшка" Сергія Скуратовського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА