20:23 15.09.2019

У Харкові в сутичці з націоналістами постраждали двоє поліцейських, 17 осіб доставлено в поліцію

2 хв читати
У Харкові в сутичці з націоналістами постраждали двоє поліцейських, 17 осіб доставлено в поліцію

У результаті конфлікту на вулиці Римарській в центрі Харкова до Шевченківського відділу поліції міста доставлено 17 осіб.

Як повідомили кореспонденту "Інтерфакс-Україна" у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області, група громадян, серед яких представники націоналістичної громадської організації "Фрайкор", після участі в акції "за сімейні цінності" чинили опір поліції і розпорошили в бік правоохоронців сльозогінний газ. Сутичка сталася на вулиці Римарській, приблизно в кілометрі від пл. Свободи.

"17 осіб доставлено до Шевченківського відділу поліції. Постраждали двоє працівників поліції. Одного з них з опіками очей доставили до лікарні. За фактом подій слідчими Шевченківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу ) Кримінального кодексу України", - повідомили у відділі комунікації ГУНП в Харківській області.

Ще два конфлікти сталися на вулиці Сумській і в Саду Шевченка.

На 17-річного харків'янина, який, за даними поліції, кидав каміння в людей на вулиці Сумській після маршу рівності ХарківПрайд, склали протокол про адміністративне порушення за ч.173 (дрібне хуліганство).

За фактом побиття молодого чоловіка у Саду Шевченка поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (Хуліганство).

Як повідомляв "Інтерфакс-Україна", 15 вересня на площі Свободи в Харкові пройшов марш рівності ХарківПрайд. За оцінками поліції, в ньому взяли участь 2 тисячі людей. Захід, за словами начальника ГУ НП в Харківській області Валерія Сокуренка, відбувся без серйозних порушень. До забезпечення порядку залучили понад 2,5 тис. правоохоронців.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ми потребуємо максимальної зосередженості друзів України, щоб прискорити постачання зброї, - Зеленський на зустрічі з Чапутовою

РФ розпочала нову хвилю наступу на харківському напрямку, наразі ми зупинили їх артилерією - Зеленський

Президент Словаччини Зузана Чапутова прибула до Києва з прощальним візитом

ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Клочку у вигляді 12 млн грн застави - САП

Коментаторами фіналу "Євробачення-2024" в Україні стануть ведучий Мірошниченко та стендап-комік Байдак

Реєстрацію на конкретний час у "єЧергу" для автобусів запущено на чотирьох українсько-румунських пунктах пропуску

Ворог намагався прорвати українську лінію оборони в Харківській області під прикриттям бронетехніки - Міноборони

У сховищі музею Івана Гончара встановлено сучасну систему контролю клімату для збереження цінних експонатів - Кличко

РФ не змогла використати паради 9 травня для демонстрації військової могутності через значні втрати в Україні - британська розвідка

Ухвалено рішення про створення рекрутингового центру з укомплектування військових частин і підрозділів Сухопутних військ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА