13:24 16.09.2019

ДБР розслідує продаж кількома правоохоронцями даних мобільних розмов

1 хв читати
ДБР розслідує продаж кількома правоохоронцями даних мобільних розмов

Державне бюро розслідувань (ДБР) розслідує причетність кількох правоохоронців до отримання і продажу даних мобільних розмов громадян, у рамках кримінального провадження було проведено обшуки.

"Встановлено, що правоохоронці незаконно скористалися своїм службовим становищем, аби отримати від операторів мобільного зв'язку інформацію про телефонні розмови громадян. Ці дані вони продавали посередникам, а ті - перепродавали замовникам. Своїми діями правоохоронці порушили таємницю телефонних розмов", - написала перший заступник директора ДБР Ольга Варченко на своїй сторінці у Facebook у понеділок. Вона також повідомила, що днями слідчі Центрального апарату Держбюро разом зі співробітниками Служби безпеки України і під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури провели низку санкціонованих обшуків, під час яких отримали докази протиправних дій правоохоронців.

Нині тривають слідчі дії, мета яких - отримати додаткові докази, що дають змогу належним чином обґрунтувати підозру всім учасникам протиправної схеми - і правоохоронцям, і їхнім "клієнтам".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА