10:34 09.10.2019

Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію кандидата на посаду заступника секретаря РНБО

2 хв читати
Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію кандидата на посаду заступника секретаря РНБО

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична подала електронну декларацію на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

Її декларацію про доходи за 2018 рік оприлюднено в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Світлична задекларувала 2 квартири (32,7 і 42,1 кв. м) і недобудований гараж (15 кв. м) у Харкові, а також автомобіль Peugeot 2014 року випуску.

Згідно з декларацією, зарплата Світличної за 2018 рік становила 214 тис. 710 грн. Крім того, голова ХОДА отримала подарунок від матері, Валентини Світличної, на суму, більшу за її річну зарплату - 261 тис. 560 грн. Світлична задекларувала грошові активи на рахунках у ПриватБанку ($358,28 грн та EUR94), а також готівкові кошти ($20 тис., EUR7 тис. та 100 тис. грн).

Вона зазначила, що була за сумісництвом професором кафедри загальноправових дисциплін факультету №6 у Харківському національному університеті внутрішніх справ, але ця робота не оплачувалася.

Юлії Світличній 35 років. Вона очолює Харківську ОДА з 15 жовтня 2016 року.

6 вересня Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що уряд ухвалив проект рішення президента України про звільнення (у зв'язку із завершенням повноважень попереднього президента) Юлії Світличної з посади голови Харківської обласної державної адміністрації, а також підтримав її повторне призначення головою Харківської ОДА. Президент Володимир Зеленський, проте, досі не підписав відповідних указів.

Як повідомлялося, раніше народний депутат України, голова підкомітету з питань організації і діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Олексій Кучер подав електронну декларацію на посаду голови Харківської облдержадміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА