07:12 10.10.2019

Один із підозрюваних у вбивстві директора укркомпанії німецького концерну Caparol узятий під варту

2 хв читати
Один із підозрюваних у вбивстві директора укркомпанії німецького концерну Caparol узятий під варту

Один із підозрюваних у замовному вбивстві директора української компанії німецького концерну Caparol узятий під варту в залі Київського апеляційного суду.

Як повідомила прес-служба відомства, 9 жовтня 2019 колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на рішення слідчого судді Києво-Святошинського райсуду Київської області від 19 вересня 2019 року, яким було відмовлено в задоволенні клопотання старшого слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУНП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і застосування до підозрюваного Піменова А.А. запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням засобів електронного контролю строком на два місяці, а саме до 15 листопада 2019 включно.

"За результатами апеляційного розгляду апеляційна скарга прокурора задоволена, постанову слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 19 вересня 2019 скасовано і прийнято нову, якою клопотання слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУ НП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено", - йдеться в повідомленні на сторінці суду в Фейсбук у середу ввечері.

У прес-службі підкреслили, що до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 15 листопада 2019 включно, а сам Піменов узятий під варту в залі суду.

В інформації зазначено, що Піменов підозрюється в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.1 ст.255 (Створення злочинної організації), ч.3 ст.28 п.11,12 ч.2 ст.115, ч.3 ст.28 п .11,12,13 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Як повідомлялося, співробітники різних підрозділів і відділів ГУ Нацполіції України в Київській області 17 вересня в рамках слідчих і оперативних дій затримали 7 підозрюваних, організаторів і виконавців замовних вбивств топ-менеджера компанії Caparol і начвідділу реклами КП "Київський метрополітен", їм були оголошені підозри.

Топ-менеджер компанії Caparol був убитий 20 вересня 2016 в с.Крушинка Васильківського району під час ранкової пробіжки. Правоохоронці розслідували вбивство протягом 2017-2018 років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА