19:52 18.10.2019

Підозрюваний у нападах з ножем в Дніпровському районі Києва поміщений в психіатричний заклад

2 хв читати

Дніпровський районний суд Києва обрав підозрюваному в серійних нападах на громадян запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури №4 чоловікові, який підозрюється в скоєнні серії нападів на громадян у Дніпровському районі столиці, обрано запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку", - сказано в повідомленні.

Дії зловмисника, якого зараз підозрюють у скоєнні двох нападів, кваліфіковані за ч.1 ст.121, ч.4 ст.296 КК України.

"Триває досудове слідство, в ході якого збираються докази можливої причетності підозрюваного до інших епізодів", - зазначили в прокуратурі.

Зі свого боку прес-служба Дніпровського райсуду Києва поінформувала, що підозрюваний поміщений в психіатричний заклад до 15 грудня.

"Підозрюваний Кулешов Дмитро Ілліч поміщений в Київську міську психоневрологічну лікарню №3, терміном на 60 днів, тобто до 15 грудня 2019 року", - сказано в повідомленні суду на сторінці в Фейсбуці.

Як повідомлялося, 18 жовтня правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка за підозрою в скоєнні кількох злочинів в Києві.

За інформацією поліції, на початку вересня до чергової частини Дніпровського управління поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що на вул. Курнатовського невідомий з ножем напав на її 26-річного сина.

Протягом декількох тижнів до поліції надійшли повідомлення про ножові поранення від двох жителів Дніпровського району: 22-річного молодого чоловіка і 56-річного чоловіка, де останній стверджував, що ззаду до нього підійшов незнайомець і кілька разів ударив у спину предметом, схожим на ніж.

"Згодом в столичну поліцію надійшло повідомлення про те, що біля під'їзду будинку на вулиці Петра Вершигори чоловік виявив мертвим батька. Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть 69-річного чоловіка від колото-різаної рани шиї", - поінформувала поліція і почала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

"Зловмисником виявився раніше судимий за два вбивства місцевий житель, 1975 року народження. Він проживав разом з батьками, в червні його виписали з психоневрологічного диспансеру, де він проходив курс лікування", - додали у відомстві.

Фігурант затриманий у порядку 208 ст. КПК України (затримання уповноваженою посадовою особою) і повідомлений про підозру у вчиненні кількох злочинів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували понад 1200 окупантів, 36 артсистем і один літак противника

Війська РФ хочуть наблизитися до Харкова в межах досяжності ствольної артилерії

Засобами ППО збито всі 13 ударних БПЛА, які атакували вночі Україну

Кабмін затвердив положення про центри рекрутингу ЗС України

Закордонні дипустанови сприятимуть поверненню військовозобов'язаних в Україну

18 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Облікові дані військовозобов'язаних, які перебувають за кордоном, уточнюватимуть через електронний кабінет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА