10:15 01.11.2019

На Київщині правоохоронці ліквідували канал постачання канабісу до військової частини

1 хв читати
На Київщині правоохоронці ліквідували канал постачання канабісу до військової частини

Правоохоронці затримали 24-річного військовослужбовця Збройних сил України та 25-річного жителя Києва, які організували на території столиці вирощування канабісу та його збут на території військової частини, повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

"Киянин за місцем проживання вирощував, подрібнював та фасував. Подальший збут "ліг на плечі" контрактнику. Задокументували злочинну діяльність солдата на "гарячому", під час збуту, коли той приніс продати наркотичне зілля за місцем несення служби", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуку в квартирі, де вирощувався наркотик, співробітники поліції виявили обладнання для вирощування наркотику, прилади для фасування та гроші, за які купувалися наркотичні засоби.

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їм оголошено про підозру за чч.1 і 2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України , яка передбачає позбавлення волі на 4-8 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні веде слідче управління поліції Київської області під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону та під оперативним супроводом співробітників СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА