17:06 06.12.2019

ДСНС: Кількість загиблих під час пожежі в Одеському коледжі зросла до чотирьох, залишається невідомою доля 11 осіб

2 хв читати
ДСНС: Кількість загиблих під час пожежі в Одеському коледжі зросла до чотирьох, залишається невідомою доля 11 осіб

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє про чотирьох загиблих унаслідок пожежі в будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

"Загалом унаслідок пожежі загинули чотири людини: 4 грудня о 12:20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня о 17:40 тіло однієї людини виявлено під час проведення пошукових робіт. Станом на 15:30 6 грудня під час розбору завалів знайдено тіла ще двох загиблих... За інформацією Національної поліції, доля 11 осіб залишається невідомою, проводяться заходи щодо встановлення їх імовірного місця знаходження", - повідомляється на сайті ДСНС у п'ятницю.

За даними ДСНС, загалом унаслідок пожежі постраждали 30 осіб, у лікарнях залишаються 18 із них, 6 грудня виписано вісьмох осіб.

Станом на 15:30 п'ятниці підрозділи ДСНС проводять гасіння окремих осередків тління, які виявляються в завалах. Загалом від початку розбирання завалів вивезено 400 куб. м будівельних конструкцій. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають.

Раніше відділ комунікації поліції Одеської області повідомив, що станом на 15:30 кількість людей, які загинули внаслідок пожежі, зросла до трьох, пошуки ще 12 тривають.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м, о 14:18 її було локалізовано, однак досі не ліквідовано.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА