08:43 14.12.2019

Джонсон подякував виборцям за довіру

1 хв читати
Джонсон подякував виборцям за довіру

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон подякував виборцям і пообіцяв виправдати їхню довіру.

"Я вдячний Вам за довіру, яку ви висловили нам і мені. Ми будемо невпинно працювати, щоб виправдати вашу довіру і донести ваші пріоритети до парламенту, який працює для вас", - написав Джонсон у Twitter.

Згідно з опублікованими в п'ятницю ввечері фінальними результатами виборів, консерватори отримали найбільшу кількість місць для своєї партії з часу перемоги Тетчер в 1987 році, коли їм вдалося отримати цілих 376 місць у 650-місцевому парламенті.

Нинішній прем'єр Великої Британії і лідер консерваторів Борис Джонсон також раніше в п'ятницю, виступаючи в Лондоні, заявив, що результат цього року став "найзначнішою більшістю консерваторів (у парламенті - ІФ) з 1980-х років".

Дострокові парламентські вибори відбулися в четвер у Великій Британії. Остаточні результати виборів, опубліковані ввечері в п'ятницю, показали, що консерватори отримали 365 місць (на 57 більше, ніж було), а лейбористи, що фінішували на другому місці - тільки 203 місця (на 59 менше, ніж на попередніх виборах). Третє місце - у Шотландської національної партії (48 місць, на 13 більше, ніж було). Четверті - ліберал-демократи (11 місць, на одне менше, ніж на попередніх виборах). Решта партій отримали, загалом 23 місця.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА