07:05 15.12.2019

Поліцейські затримали банду розбійників під час нападу на будинок підприємця в Києво-Святошинському районі

2 хв читати
Поліцейські затримали банду розбійників під час нападу на будинок підприємця в Києво-Святошинському районі

Співробітники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДу поліції Житомирщини в одному з сіл Київської області затримали в п'ятницю чотирьох осіб під час скоєння нападу на будинок підприємця.

"Близько 19.00 в селі Києво-Святошинського району підозрювані проникли в будинок місцевого підприємця, щоб заволодіти його майном. Нападники мали зброю, яку згодом застосували, обличчя приховували під балаклавами, а одягнені були в спеціальні тактичні костюми", - повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

Начальник поліції Житомирщини Сергій Крупей повідомив, що поліцейські главку в ході слідчо-розшукових заходів фіксували дії зазначеного угрупування протягом певного періоду, оскільки у них є підстави стверджувати про їхню причетність до низки тяжких та особливо тяжких злочинів.

"Вчинення ними ще одного розбою було фактично припинено нашими співробітниками. Над викриттям цієї групи працювали практично всі наші підрозділи: кримінальна поліція, слідчі, експерти, кінологи, спецпідрозділи", - розповів Крупей.

На місці події поліцейські затримали чотирьох осіб. Всі вони непрацюючі раніше судимі (зокрема за вбивство) жителі Києва та Київської області. Найстаршому - 43 роки, а наймолодшим - по 31. У них вилучено зброю, боєприпаси, радіостанції, засоби злому замків і проникнення в будинки та інші свідоцтва злочинної діяльності.

Досудове розслідування проводиться за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст. 187 (розбій), ч.3 ст. 186 (грабіж), ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрювані затримані.

Наразі тривають подальші слідчо-розшукові заходи, зокрема, обшуки за місцями проживання підозрюваних.

Законодавством України за вказані діяння передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА