11:03 09.01.2020

Бойовики не пустили СММ ОБСЄ через блокпост Верхньошироківського - українська сторона СЦКК

1 хв читати

Незаконні збройні формування не пустили представників СММ ОБСЄ на непідконтрольні уряду України території через блокпост біля села Верхньошироківського (Донецька область), повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі.

"За даними звіту СММ ОБСЄ від 8 січня 2020 року, представники збройних формувань Російської Федерації знову відмовили патрулю місії у проїзді на тимчасово окуповану територію через блокпост біля населеного пункту Верхньошироківського (колишній Октябр) на півдні Донецької області", - йдеться в повідомленні на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook у четвер.

Українська сторона СЦКК зазначає, що на блокпості з початку грудня 2019 року дотепер представниками місії зафіксували 40% від загальної кількості обмежень свободи пересування патрулів СММ ОБСЄ в зазначений район.

"Такі дії можуть мати на меті приховати заборонену діяльність збройних формувань Російської Федерації, зосередження, пересування або підготовку військ", - йдеться у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА