08:08 23.02.2020

У Тбілісі в рамках заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу медики ізолювали чотирьох пасажирів авіарейсу з Тегерана

2 хв читати
У Тбілісі в рамках заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу медики ізолювали чотирьох пасажирів авіарейсу з Тегерана

Чотири пасажири рейсу Тегеран-Тбілісі в суботу ввечері в рамках заходів щодо запобігання проникнення в країну коронавірусу (COVID-19) прямо з аеропорту були доставлені в тбіліську інфекційну лікарню, повідомляють грузинські ЗМІ.

За інформацією ЗМІ, причиною ізоляції чотирьох прибулих з Ірану людей стала висока температура, яку медики зафіксували у них під час перевірки в аеропорту.

В адміністрації інфекційної лікарні заявили журналістам, що громадяни Ірану будуть перевірені на коронавірус.

Раніше в суботу керівник Національного центру з контролю за захворюваннями МОЗ Грузії Аміран Гамкрелідзе заявив журналістам, що координаційна рада, створена в Грузії за дорученням прем'єр-міністра в зв'язку з коронавірусною інфекцією, вже два дні обговорює можливу зупинку прямого авіасполучення з Іраном, де погіршилася епідемситуація через вірус.

"У сусідньому Ірані, з яким у нас інтенсивні туристичні та бізнес-відносини, епідситуація з коронавірусу, на жаль, погіршується, що є серйозною проблемою для його сусідів. Деякі країни, зокрема, Кувейт, Ірак вже прийняли рішення і, відповідно, і в Грузії теж будуть прийняті необхідні рішення", - сказав Гамкрелідзе.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я Грузії, наразі в країні не зафіксовано жодного випадку захворювання на новий коронавірус.

Напередодні Грузія евакуювала з Китаю 34 своїх громадян, які пройдуть двотижневий карантин на території медичного комплексу в місті Сачхере. За заявою Гамкрелідзе, всі ці громадяни здорові, але протягом всього періоду карантину за ними вестиметься ретельне спостереження.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

Українська авіація завдала за добу ударів по 17 місцях скупчення окупантів

Окупанти за добу завдали шість ракетних і 67 авіаударів по Україні, обстріляли близько 110 населених пунктів

Окупанти розпочали атаки на слобожанському напрямку, найбільше відбито на авдіївському й бахмутському

Патріарх Варфоломій візьме участь у Саміті миру

Байден розпорядився виділити Україні $400 млн військової допомоги

США ВИДІЛЯТЬ ВІЙСЬКОВУ ДОПОМОГУ УКРАЇНІ НА $400 МЛН - БІЛИЙ ДІМ

У Єлизаветівці на Донеччині під обстрілом загинули 2 мирні жителі, у Часовому Ярі 2 поранених

Лідери держав, які справді хочуть зупинити війну РФ проти України, мають бути присутні на Глобальному саміті миру - Єрмак

Окупанти обстріляли селище Веселе біля Нової Каховки, поранено 84-річну мешканку - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА