16:40 11.03.2020

Начальник поліції Києва: Ми реагуватимемо на порушення обмежень, упроваджених через загрозу коронавірусу

1 хв читати
Начальник поліції Києва: Ми реагуватимемо на порушення обмежень, упроваджених через загрозу коронавірусу

Поліція Києва разом з органами влади в роз'яснювальному й адміністративному порядку реагуватиме на порушення обмежувальних заходів, упроваджених у Києві через поширення коронавірусу в світі, зазначає начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

"Поліція Києва разом з органами влади реагуватиме на порушення впроваджених обмежувальних заходів з боку торговельних і розважальних центрів, кінотеатрів", - сказав Крищенко агентству "Інтерфакс-Україна" в середу.

За його словами, може йтися про відкликання дозвільних документів таких закладів, адміністративний порядок відповідальності.

"Насамперед наші функції полягають у профілактичній, роз'яснювальній роботі", - наголосив начальник главку.

Також Крищенко додав, що додаткові завдання в контексті впроваджених обмежувальних заходів на поліцію Києва поки що не покладаються.

Як повідомлялося, з метою запобігання поширенню коронавірусу на території Києва впроваджуються обмежувальні заходи з 12 березня до 31 березня 2020 року. Рішення призупиняє навчальний процес у закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти всіх типів і форм власності, у вищих навчальних закладах. КМДА вирішила також обмежити проведення спортивних заходів у Києві, призупинити роботу театрів, кінотеатрів, музеїв, культурно-масові заходи, роботу розважальних центрів, розважальних зон у торговельних центрах.

"Забезпечити обмеження проведення масових заходів на території Києва (понад 60 осіб), до участі в заходах допускати тільки осіб, які пройшли термометрію", - йдеться в протоколі засідання комісії від 11 березня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА