07:13 18.03.2020

Кулеба застряглим на Шрі-Ланці українцям: Ми вас витягнемо

2 хв читати
Кулеба застряглим на Шрі-Ланці українцям: Ми вас витягнемо

Українське посольство звернулося до української громади в Шрі-Ланці з повернення кількох сотень українських туристів, які вже третю добу не можуть повернутися в Україну, повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

"Посольство звернулося до української громади в Шрі-Ланці, яка допомагає втілити практичні рішення для повернення наших додому", - написав Кулеба на своїй сторінці в Фейсбук.

Крім того, Авіакомпанія Air Arabia підтвердила готовність виконати заплановані раніше додаткові рейси для громадян України 18, 20 і 21 березня і отримала необхідні дозволи на приліт в Україну. А Flydubai попросила дозволити приліт, а коли офіційний лист було надано, попросила інший, який вже теж надали.

"МЗС України, Посольство в Індії, Міністерство інфраструктури, Державне агентство України з туризму та курортів і туроператори України активно працюють з цією авіакомпанією, щоб запланований переліт все-таки відбувся", - зазначив міністр.

За його словами, МЗС також перебуває на постійному зв'язку з туроператорами Travel Professional Group і Join UP.

Тим, хто зараз на Шрі-Ланці, Кулеба рекомендує не шукати самостійно обхідні шляхи через треті країни, в яких вони можуть застрягти ще довше.

"Зараз тисячі людей вимагають від сотень людей з дипломатичної служби повернути їх додому. Ми обов'язково це зробимо. Але дайте нам трохи часу. Ми робимо все, що в наших силах. Переконайтеся, що ви надіслали свої контакти і інформацію про своє місцезнаходження в Посольство України в Індії і зареєструвалися в системі "ДРУГ". Ми вас витягнемо", - резюмував міністр.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА