15:53 22.03.2020

Майже сотню одиниць спецтехніки задіяли в Києві для обробки доріг протиожеледними засобами

1 хв читати
Майже сотню одиниць спецтехніки задіяли в Києві для обробки доріг протиожеледними засобами

98 одиниць спецтехніки комунальних підприємств корпорації "Київавтодор" вранці неділі були задіяні в превентивній обробці доріг і штучних споруд протиожеледними засобами, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Густелєв.

"Заздалегідь, до початку опадів, спецтехніка столичних дорожників виїхала на вихідні позиції в місто. Такий алгоритм роботи під час погіршення погодних умов підприємства КК "Київавтодор" застосовують останні 4 роки. Це дає змогу якомога оперативніше почати обробку вулиць протиожеледними засобами", - цитує його прес-служба КМДА.

За словами чиновника, вранці були задіяні 98 одиниць спеціальної техніки автодорівців, зокрема сучасні машини для обробки вулиць рідкими хлоридами.

"Це довше унеможливлює утворення криги на покритті. До речі, саме таку технологію обробки доріг використовують провідні європейські країни, як Австрія та Німеччина", - додав Густелєв.

У разі посилення опадів, кількість спецтехніки буде збільшено. Роботи з обробки вулично-дорожньої мережі тривають у всіх районах столиці.

За прогнозом синоптиків, мокрий сніг йтиме в Києві протягом дня, вночі проти понеділка зниження температури повітря до -3°C.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА