18:13 06.04.2020

OLL.TV і "Київстар ТБ" відкривають вільний доступ до трансляцій уроків для школярів

2 хв читати
OLL.TV і "Київстар ТБ" відкривають вільний доступ до трансляцій уроків для школярів

"Медіа Група Україна" (МГУ, Київ) і оператор мобільного зв'язку "Київстар" відкривають вільний доступ до трансляцій уроків для школярів.

Із понеділка в рамках проекту "Всеукраїнська школа онлайн" 40 педагогів із Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України.

Для підтримки цього соціального проекту "Медіа Група Україна" відкриває вільний доступ до трансляцій уроків на платформі OLL.TV.

"Із понеділка телеканали "Індиго TV", "ПлюсПлюс", "112 Україна", News One, ZOOM, ZIK, "УНІАН", "Рада", "UA: Культура", "UA: Перший" і М1, які транслюють програму 5-11 класів, під час показу телеуроків будуть доступні на сервісі OLL.TV безкоштовно і без реєстрації. Також найближчим часом на сервісі онлайн-телебачення стануть доступні архіви уроків, що дасть можливість вчитися у зручний час і повторювати пройдений матеріал", - зазначається в повідомленні МГУ.

У свою чергу "Київстар ТБ" підтримує національний проект "Всеукраїнська школа онлайн" і відкриває доступ до телеканалів, які транслюють уроки для школярів середніх і старших класів.

"Дивитися трансляції можуть всі користувачі сервісу, незалежно від обраного тарифного пакету", - наголошується в повідомленні прес-служби "Київстару".

"Крім розширеного доступу до контенту "Київстар ТБ", ми зробили безкоштовними консультації в додатку Doctor Online, нетарифікований доступ до онлайн-курсів Prometheus і енциклопедії Wikipedia", - прокоментував маркетинг-директор "Київстар" Павло Даніман.

Він також повідомив, що для бізнесу оператор запропонував низку рішень для організації віддаленої роботи, плата за які не нараховуватиметься до кінця карантину.

Як повідомлялося, з 6 квітня стартує проект "Всеукраїнська школа онлайн", у рамках якого 40 педагогів із Києва на час карантину стануть вчителями для всієї України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для підготовки Харкова та області до осінньо-зимового періоду буде виділено 4 млрд грн - нарада в Зеленського

Зеленський провів у Харкові нараду щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону

СБУ заочно повідомила про підозру Валентину Матвієнко, яка сприяє війні РФ проти України

Студентам на окупованій території та за кордоном дозволять надавати військово-облікові документи до вишів після скасування воєнного стану

Стефанчук заявив про офіційний початок переговорів України та Польщі щодо гарантій безпеки

На будівництво всіх запланованих Генштабом ліній фортифікацій кошти виділено повним обсягом - прем'єр

Для Харкова та області є відповідні програми забезпечення світлом і теплом, це пріоритет - глава Міненерго

За минулу добу відбулося 113 бойових зіткнень, від початку доби - ще 37 - Генштаб ЗСУ

Українські пілоти, які пройшли навчання у США на F-16, попрямують до Європи для подальшої підготовки

На Донеччині прикордонники взяли в полон російського окупанта, який одягнув кітель української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА