23:17 04.04.2011

Доходи держбюджету України в I кв. зросли на 28,4% - Держказначейство

2 хв читати

Загальна сума доходів державного бюджету України за січень-березень 2011 року (з урахуванням власних надходжень бюджетних установ та субвенцій із місцевого бюджету) сягнула 66,381 млрд грн, що на 28,4% більше, ніж за відповідний період 2010 року, повідомляється на веб-сайті Державного казначейства з посиланням на оперативні дані.

Згідно з повідомленням, у січні-березні 2011 року до загального фонду держбюджету надійшло 56,671 млрд грн, що на 45,1% перевищує відповідний показник 2010 року.

Держказначейство не наводить інформації про рівень виконання плану щодо збору доходів до держбюджету за січень-березень і за березень.

Водночас, за даними відомства, податкові надходження до загального фонду держбюджету в січні-березні становили 54,201 млрд грн, що на 1% перевищує планові показники на цей період.

Неподаткові надходження до загального фонду держбюджету в січні-березні становили 1,806 млрд грн, що на 1,4% перевищує план на цей період.

До спеціального фонду держбюджету за січень-березень 2011 року надійшло 9,71 млрд грн (з урахуванням власних надходжень бюджетних установ та субвенцій із місцевого бюджету).

Держбюджет України на 2011 рік затверджено з доходами 281,465 млрд грн та видатками - 321,921 млрд грн. Граничний дефіцит держбюджету України у 2011 році встановлено на рівні 38,843 млрд грн.

Держбюджет України має загальний фонд, куди спрямовуються податки і збори та з якого фінансуються основні видатки, та спеціальний фонд, кошти якого мають цільове призначення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

ГУР про навчання РФ: Ядерний шантаж - стабільна практика режиму Путіна

Унаслідок нічних авіаударів по Золочеву Харківської області постраждали три людини - прокуратура

У Голосіївському районі Києва знайдено російську ракету Х-69, її бойову частину знешкоджено

ППО збила ракету над Дніпропетровщиною - голова області

Кулеба: Якщо ми хочемо зберегти мир у Європі, ми маємо перейти до європейської економіки й промисловості воєнного часу

Найближчі дні в Україні будуть теплими, вночі в середу місцями заморозки

Боррель зазначає, що українські компанії мають виробляти більше озброєння в Україні за підтримки європейських

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА