12:50 05.05.2020

У Києві дозволили роботу МАФів із їжею з дотриманням вимог безпеки

1 хв читати
У Києві дозволили роботу МАФів із їжею з дотриманням вимог безпеки

У Києві дозволили роботу МАФів із реалізації фастфуду та затвердили вимоги до безпеки їхньої роботи в умовах протиепідемічних обмежень.

Як повідомляється на сайті Київської міськдержадміністрації, відповідні вимоги затверджено розпорядженням керівника робіт із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Валентина Мондриївського.

"За умови дотримання вимог продаж може бути розпочатий уже з 5 травня. В розпорядженні йдеться про стаціонарні та пересувні тимчасові споруди закритого типу. Тобто такі, де приготування здійснюється всередині без доступу споживачів", - ідеться в повідомленні КМДА.

Так, вживання їжі та напоїв на місці продажу заборонено, обов'язковою умовою роботи є обслуговування "на винос" через віконце видачі.

При цьому в МАФах мають забезпечити масковий режим, щоденну перевірку температури в персоналу, дистанцію мінімум 1,5 метра, наявність антисептиків і одноразових серветок, рукавичок для відвідувачів, а також організувати безпечне збирання використаних засобів індивідуального захисту та їх утилізацію.

Як повідомлялося, роботу МАФів у Києві було припинено з кінця березня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА