19:03 21.05.2020

Підозрюваним у вбивстві Шеремета змінено підозру, можливе завершення розслідування найближчим часом

1 хв читати

Юрист Леонід Маслов, який входить до групи захисту підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, заявляє про зміну підозри фігурантам справи.

"Змінена підозра, коротко. Мотив. Прибрали "ультранаціоналістичні ідеї", "велич арійської раси" та інший подібний треш. Тепер "невстановлені особи, діючи з особистих мотивів, вирішили створити вкрай резонансну подію з метою подальшої провокації численних акцій протесту". Ці невстановлені особи "залучили" Антоненка, Дугарь і Кузьменко. Не за гроші (в кваліфікації вбивства відсутнє згадування про корисливий мотив)", - написав юрист на своїй сторінці у Facebook у четвер.

Таким чином, за словами Маслова, Антоненко тепер є не організатором злочину, а виконавцем за попередньою змовою, Кузьменко - лише закладала вибухівку разом з Антоненком.

"Тепер вони ще і знищили машину "Субару" і за невідомих обставин зберігали невідому вибухівку. Це додає ще дві статті в обвинувачення", - зазначив Маслов.

Він додав: "Схоже, що завтра відбудеться завершення розслідування і розкриття усіх доказів".

У Національній поліції України та в Офісі генерального прокурора агентству повідомили, що нині не мають інформації про зміну підозри фігурантам "справи Шеремета" і можливе завершення розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА